Search

Apartment in Lidingo Stockholm (SVE Lidingö)

7 Larsbergsvagen, 181 38 Lidingö, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 20 m² storlek
  • Kök
  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Värme

Välkommen till vår underbara lägenhet i Lidingö, Stockholm! Beläget endast 8.7 km från Stureplan, Vasa Museum och Skansen Open-Air Museum, är detta det perfekta boendet för din vistelse i staden.

Boendet

Denna lägenhet har 1 sovrum, ett vardagsrum och ett fullt utrustat kök med kylskåp och mikrovågsugn. Handdukar och sängkläder finns tillgängliga i lägenheten för din bekvämlighet.

Omgivning

Med ABBA The Museum endast 9.2 km bort och Gröna Lund Amusement Park 9.4 km bort, kommer du aldrig att ha långtråkigt under din vistelse här. Det finns också gott om restauranger, barer och affärer i närheten för dig att utforska.

Faciliteter

Boendet har gratis WiFi i hela fastigheten, så att du enkelt kan hålla kontakten med vänner och familj under din vistelse. Det finns också tvättmöjligheter tillgängliga om du behöver tvätta kläder under din vistelse.

Transport

Med Bromma Stockholm Airport endast 16 km bort, är det enkelt att komma till och från lägenheten. Det finns också bra kollektivtrafikförbindelser i närheten om du föredrar att resa med buss eller tåg.

Boka din vistelse nu!

Kom och bo i vår underbara lägenhet i Lidingö, Stockholm och upplev allt som staden har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse så bekväm och minnesvärd som möjligt!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är