Search

Ellery Beach House i Lidingö

Elfviksudde , 18190 Lidingö, Sverige

Välkommen till Ellery Beach House, ett designhotell beläget i gröna omgivningar på Lidingö Island, bara 20 minuters bilfärd från centrala Stockholm. Hotellet erbjuder en spa-center, gratis WiFi, en restaurang på plats och ljust inredda rum med plattskärms-TV.

Rum med utsikt

Alla gästrum på Ellery Beach House har utsikt över Stockholms skärgård, vilket ger en fantastisk vy att vakna upp till varje morgon.

Strandklubb

Strandklubben på hotellet har 3 uppvärmda utomhuspooler, 1 inomhuspool och bastu. Massage och behandlingar finns tillgängliga på begäran. Strandklubben kan besökas mot en extra kostnad på plats.

Gratis parkering och golfklubb

Det finns gratis parkering på plats för alla gäster. Lidingö Golfklubb ligger endast 9 km från hotellet, vilket gör det till en perfekt destination för golfentusiaster. Dessutom är hotellet kontantfritt för din bekvämlighet.

Åldersgräns

Vänligen notera att strandklubben har en åldersgräns på 16 år, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär för alla gäster.

Bo och njut

Vi inbjuder dig att uppleva lyxen och avkopplingen på Ellery Beach House. Boka ditt rum idag och upplev det bästa av både hotell och natur på Lidingö Island. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är