Search

Floravägen 11 i Lidingö

11 Floravägen, 181 32 Lidingö, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 32 m² storlek
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Välkommen till Floravägen 11, en charmig lägenhet belägen i Lidingö med en fantastisk utsikt över trädgården. Här erbjuds du en bekväm vistelse med gratis WiFi och gratis privat parkering, allt bara 6,6 km från Armémuseum.

Boende och faciliteter

Denna lägenhet har 1 mysigt sovrum där du kan koppla av efter en lång dag med sightseeing. I vardagsrummet finns en platt-tv där du kan njuta av en filmkväll, och köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga dina egna måltider.

Sevärdheter i närheten

Floravägen 11 har ett perfekt läge med nära tillgång till flera populära sevärdheter. Besök det berömda Skansen bara 7,3 km bort, eller ta en promenad till Abbamuseet för en resa tillbaka i tiden.

Utforska omgivningarna

Om du är intresserad av historia, missa inte att besöka Vasamuseet som ligger endast 6,9 km från lägenheten. För shopping och nöjen finns Stureplan bara 7,2 km bort, där du kan uppleva Stockholms pulserande stadsliv.

Välkommen till Floravägen 11

Vi hälsar dig varmt välkommen att bo i denna underbara lägenhet och utforska allt som Lidingö har att erbjuda. Boka din vistelse idag och upplev en minnesvärd tid i denna vackra del av Stockholm!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är