Search

ApartDirect Linköping Vasastaden i Linköping

4 Krouthéns gata, 582 55 Linköping, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Eget badrum
  • Rökfria rum

Välkommen till ApartDirect Linköping Vasastaden! Ett fantastiskt boendealternativ beläget i Linköping, bara en kort promenad från centralstationen och nära Saab Arena. Här kan du koppla av i en bekväm och modern miljö, med gratis WiFi och en mysig sittgrupp.

Fullt utrustat kök

Varje boendeenhet på ApartDirect Linköping Vasastaden har ett fullt utrustat kök med ett matbord där du kan njuta av dina måltider i lugn och ro. Du hittar också en platt-tv för underhållning och ett eget badrum med dusch och hårtork för din bekvämlighet. En mikrovågsugn, spishäll och vattenkokare finns också tillgängliga för din användning.

Utforska Gamla Linköping

Om du är intresserad av historia och kultur är Gamla Linköping ett måste att besöka under din vistelse. Bara 2,8 km från ApartDirect Linköping Vasastaden, kan du vandra genom de charmiga kullerstensgatorna och upptäcka de välbevarade gamla byggnaderna.

Nära till Linköpings universitet

För studenter eller besökare till Linköpings universitet är detta boende det perfekta valet. Med endast 5,2 km till universitetet, kan du enkelt ta dig dit och delta i olika evenemang, föreläsningar och aktiviteter.

Smidig resa till flygplatsen

Närmaste flygplats till ApartDirect Linköping Vasastaden är Linköping flygplats, endast 4 km bort. Detta gör det enkelt för resenärer att komma till och från boendet utan krångel, vilket ger en smidig och bekväm resa till och från staden.

Bo hos oss och utforska Linköping

Välj ApartDirect Linköping Vasastaden för din nästa vistelse i Linköping och upplev allt som staden har att erbjuda. Oavsett om du är här för affärer, nöje eller studier, kommer vår bekväma och moderna lägenhet att göra din resa minnesvärd. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är