Search

Sky Hotel Apartments Tornet i Linköping

Tornbyvägen 1, 582 73 Linköping, Sverige

Välkommen till Sky Hotel Apartments, moderna lägenheter belägna endast 10 minuters promenad från Linköpings centralstation. Här erbjuds en bekväm och avkopplande vistelse med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Modern design och bekvämlighet

Alla lägenheter på Sky Hotel Apartments är smakfullt inredda med en sittgrupp för avkoppling och ett modernt kök utrustat med spis, mikrovågsugn och diskmaskin. Du kan njuta av gratis WiFi och se dina favoritprogram på en smart-tv med lcd-skärm.

Gemensamma faciliteter

Som gäst på Sky Hotel Apartments har du tillgång till en gemensam tvättstuga för din bekvämlighet. Om du vill hålla dig i form under din vistelse finns det även ett gym bredvid hotellet där du kan träna.

Utforska omgivningen

För att upptäcka Linköping och dess omgivningar kan du hyra en cykel direkt från Sky Hotel. Besök huvudgatan Storgatan och det charmiga friluftsmuseet Gamla Linköping, som båda ligger endast 10 minuters bilresa bort.

Nära till naturen

Njut av den vackra sjön Roxen som ligger bara 4 km från Sky Hotel Apartments. Ta en promenad längs stranden eller hyr en båt för att utforska sjön på egen hand.

Boka din vistelse idag

Vi hälsar dig varmt välkommen att bo hos oss på Sky Hotel Apartments under din nästa resa till Linköping. Upplev bekvämligheten och komforten i våra moderna lägenheter och utforska allt som denna vackra stad har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är