Search

Cozy house in Järvsö with a stunning view i Ljusdal

32 Skålbo Sjölandsvägen, 820 40 Ljusdal, Sverige

  • Helt hus
  • 84 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Rökfria rum
  • Utsikt
  • Balkong
  • Kök
  • Dusch
  • Terrass
  • Tvättmaskin

Välkommen till Cozy house in Järvsö with a stunning view! Denna underbara villa har en fantastisk utsikt över bergen och erbjuder bekvämt boende med en terrass och en balkong. Beläget endast 7,4 km från Järvsö Zoo och 6,2 km från Järvsö Tågstation, är detta det perfekta stället att koppla av och njuta av naturen.

Boende och faciliteter

Den här villan har 4 mysiga sovrum, ett fullt utrustat kök med kylskåp och diskmaskin, en platt-tv, en bekväm sittgrupp och ett badrum med dusch. För en extra kostnad kan vi även tillhandahålla handdukar och sängkläder för din bekvämlighet.

Avkoppling och rekreation

Som gäst på Cozy house in Järvsö with a stunning view har du tillgång till en bastu där du kan koppla av och varva ner efter en lång dag med sightseeing eller vandring i bergen. Njut av lugnet och friden i denna vackra miljö.

Utflyktsmål och sevärdheter

Utforska omgivningarna och besök platser som Harsagården, som ligger endast 21 km från boendet, eller Träslottet i Arbrå som ligger 42 km bort. Ta dig tid att utforska den vackra naturen och kulturen som Järvsö har att erbjuda.

Närliggande bekvämligheter

Om du behöver något under din vistelse, finns det flera butiker och restauranger inom bekvämt avstånd från villan. Utforska det lokala köket och njut av god mat och dryck i en avslappnad atmosfär.

Boka din vistelse nu

Ta chansen att bo i denna underbara villa med en fantastisk utsikt över bergen. Koppla av, njut av naturen och skapa minnen för livet. Boka din vistelse på Cozy house in Järvsö with a stunning view idag och upplev den perfekta semestern i Järvsö!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är