Search

Hagestad 47 i Löderup

Gamla Mälarhusvägen 127-62, 27177 Löderup, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Utsikt
  • Trädgård
  • Husdjur är välkomna
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum

Välkommen till Hagestad 47 – ditt perfekta boende på landet, beläget endast 3 minuters färd från den vackra stranden Mälarhusen och 20 km öster om charmiga Ystad. Våra lägenheter erbjuder en fridfull och avslappnad atmosfär med alla bekvämligheter du behöver för en härlig vistelse.

Modern och bekväm inredning

Alla våra lägenheter på Hagestad 47 är smakfullt inredda och utrustade med ett fullt utrustat kök, perfekt för att laga egna måltider under din vistelse. Koppla av i den bekväma sittgruppen och njut av din favoritfilm på TV:n. Badrummet är helkaklat och har en rymlig dusch för din bekvämlighet.

Familjevänliga faciliteter

Hagestad 47 erbjuder en lekplats för barnen där de kan roa sig och ha kul. För de som älskar att grilla, finns det grillutrustning tillgänglig för användning. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri privat parkering för din bekvämlighet.

Naturälskares paradis

Omringat av åkrar och skogar är Hagestad 47 ett perfekt val för naturälskare. Utforska området på cykel, ett populärt sätt att upptäcka den vackra naturen. Besök naturreservaten Sandhammaren och Hagestad, som båda ligger inom 10 km från boendet.

Golfentusiasternas dröm

För de som älskar att spela golf, ligger Ystads golfklubb endast 20 km bort och Tomelillas golfklubb nås på knappt 23 km. Efter en dag på golfbanan kan du återvända till Hagestad 47 för att koppla av och njuta av lugnet på landet.

Boka din vistelse hos oss

Vi hälsar dig varmt välkommen till Hagestad 47 och ser fram emot att få vara din värd under din vistelse. Upplev den avslappnade atmosfären, den vackra naturen och närheten till både strand och golfbanor. Boka din vistelse hos oss idag och upplev det bästa av landsbygden i Sverige!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är