Search

Own private room in a big house! i Luleå

4 Midvinterstigen, 974 51 Luleå, Sverige

Välkommen till Own private room in a big house! Ett mysigt boende med eget rum i en stor villa med utsikt över trädgården. Perfekt för dig som söker en lugn och fridfull plats att bo på under din vistelse i Luleå.

Boendet

Boendet erbjuder en terrass och en balkong där du kan njuta av den vackra omgivningen. Här finns även gratis privat parkering för din bekvämlighet. Handdukar och sängkläder finns tillgängliga i ditt privata rum i denna charmiga villa.

Omgivningen

Luleå Centralstation ligger endast 4,2 km bort och Coop Arena nås på 5,4 km avstånd. För golfentusiaster ligger Luleå Golfklubb 19 km bort och Akademica endast 9,1 km från boendet. Närmaste flygplats är Luleå flygplats som ligger 17 km bort.

Utforska Luleå

Passa på att utforska den vackra staden Luleå under din vistelse. Besök lokala sevärdheter, njut av god mat på närliggande restauranger och upplev den norrländska kulturen. Med bekvämt boende i Own private room in a big house! har du nära till allt.

Boka din vistelse idag

Ta chansen att bo i detta underbara rum i en stor villa med vacker trädgård. Perfekt för både korta och långa vistelser i Luleå. Boka din vistelse på Own private room in a big house! idag och upplev allt som denna fantastiska stad har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är