Search

Ralph Lundstengården. Farmhouse Lodge i Luleå

83 Ersnäsvägen, 975 92 Luleå, Sverige

Välkommen till Ralph Lundstengården. Farmhouse Lodge – din perfekta reträtt i Luleå! Beläget bara 24 km från Coop Arena och 21 km från Luleå Centralstation, erbjuder vår lodge bekvämt boende omgivet av vacker natur. Med en trädgård, gratis WiFi i alla utrymmen och gratis privat parkering för gäster som anländer med bil, är vi stolta över att skapa en avkopplande och minnesvärd vistelse för våra gäster.

Rum och Bekvämligheter

På Ralph Lundstengården. Farmhouse Lodge har varje rum eget badrum för din bekvämlighet. Våra rum är elegant inredda och designade för att ge dig den perfekta platsen att koppla av och njuta av din vistelse.

Närområdet

Beläget endast 34 km från Piteå busstation, 38 km från Piteå Golfklubb och 22 km från Gammelstads kyrkstad, har vår lodge ett idealiskt läge för att utforska allt som Luleå har att erbjuda. Upptäck de lokala sevärdheterna och upplev den unika kulturen i området.

Aktiviteter och Sevärdheter

För gäster som söker äventyr, erbjuder Ralph Lundstengården. Farmhouse Lodge närhet till Luleå Golfklubb och andra spännande aktiviteter. Oavsett om du är intresserad av golf, vandring eller kulturella utflykter, finns det något för alla att njuta av i närheten.

Restauranger och Mat

Njut av en kulinarisk upplevelse under din vistelse på Ralph Lundstengården. Farmhouse Lodge. Utforska lokala restauranger och smaka på läckra rätter som speglar den nordliga kulturen. Från färska skaldjur till traditionella rätter, finns det något för varje smak.

Transport

För bekvämlighetens skull ligger Akademica endast 23 km från boendet, och närmaste flygplats är Luleå flygplats, bara 18 km bort. Vår lodge har en perfekt plats för resenärer som söker enkel tillgång till både lokala och internationella destinationer.

Boka din Vistelse

Kom och upplev allt som Ralph Lundstengården. Farmhouse Lodge har att erbjuda. Oavsett om du är på en affärsresa eller en avkopplande semester, kommer vår lodge att ge dig den perfekta platsen att kalla hem. Boka din vistelse idag och upptäck skönheten i Luleå och dess omgivningar!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är