Search

Bright apartment in park environment i Lund

18 Hedvig Möllers gata Apartment nr 1, 223 55 Lund, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 34 m² storlek
  • Utsikt
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till Bright apartment in park environment! Denna ljusa lägenhet erbjuder bekvämt boende i Lund, med närhet till både stadsliv och vacker natur. Beläget endast 17 km från Triangeln och 24 km från Malmö Arena, är detta det perfekta valet för din vistelse.

Boendet

Denna lägenhet består av 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 fullt utrustat pentry med kylskåp och vattenkokare samt 1 badrum med dusch och hårtork. Handdukar och sängkläder finns tillgängligt för din bekvämlighet.

Läge

Beläget endast 4,7 km från Lunds universitet, är Bright apartment in park environment det perfekta boendet för besökare som är intresserade av universitetet och dess omgivningar. Närmaste flygplats är Malmö flygplats, som ligger endast 26 km bort.

Faciliteter

Under din vistelse har du tillgång till gratis WiFi i alla utrymmen i lägenheten. Perfekt för att hålla kontakten med nära och kära eller för att planera dina utflykter i området.

Omgivning

Om du gillar att vara omgiven av natur och grönska, kommer du att älska parkmiljön runt Bright apartment in park environment. Perfekt för avkopplande promenader eller picknickar under soliga dagar.

Restauranger och Shopping

I närheten av lägenheten finns ett brett utbud av restauranger och butiker, perfekt för att utforska det lokala köket eller för att shoppa souvenirs att ta med hem.

Aktiviteter

Från Bright apartment in park environment har du enkel tillgång till olika aktiviteter och sevärdheter i Lund och Malmö-området. Perfekt för både kultur- och naturälskare.

Boka din vistelse

Varför inte boka din vistelse på Bright apartment in park environment redan idag? Upplev det bästa av Lund och Malmö med bekvämt boende i en vacker parkmiljö. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är