Search

Fenix Inn i Lund

Nöbbelövs Mossaväg 3, 226 60 Lund, Sverige

  • Lägenheter
  • Utsikt
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Luftkonditionering
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Hiss
  • Parkering på plats

Välkommen till vår underbara lägenhet Fenix! Denna moderna och elegant inredda lägenhet är perfekt för dig som söker en bekväm och stilfull vistelse i hjärtat av staden.

Central beliggenhet

Fenix ligger i ett av stadens mest populära områden, med närhet till shopping, restauranger, och kulturella sevärdheter. Du kommer att ha allt du behöver inom räckhåll!

Ljus och luftig design

Den här lägenheten har stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus, vilket skapar en härlig och luftig atmosfär. Inredningen är stilren och modern, med bekväma möbler och vackra detaljer.

Fullt utrustat kök

Köket i Fenix är fullt utrustat med allt du behöver för att laga dina egna måltider. Här finns en spis, kylskåp, mikrovågsugn, och alla köksredskap du kan tänkas behöva.

Bekväma sovrum

De två sovrummen i lägenheten är inredda med sköna sängar och gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter. Du kommer att kunna koppla av och sova gott här.

Modern badrum

Badrummet i Fenix är elegant och modernt, med en rymlig dusch och bekväma bekvämligheter. Här kan du fräscha upp dig efter en lång dag med sightseeing.

Gratis Wi-Fi

Vi erbjuder gratis Wi-Fi i hela lägenheten, så att du kan hålla dig uppkopplad och surfa på nätet under hela din vistelse.

Varför inte boka Fenix idag?

Kom och upplev en fantastisk vistelse i vår lägenhet Fenix. Med sin centrala beliggenhet, moderna design, och bekväma bekvämligheter kommer du garanterat att trivas här. Boka din vistelse idag och upptäck allt som denna härliga stad har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är