Search

Winstrup Hostel i Lund

Winstrupsgatan 3, 22222 Lund, Sverige

Välkommen till Winstrup Hostel, ett charmigt vandrarhem med självhushåll beläget endast 150 meter från Lunds centralstation. Här erbjuds bekvämt boende i hjärtat av Lund, med gratis WiFi för alla gäster. Vandrarhemmet ligger också nära Lunds universitet, endast 1,3 km bort.

Ljusa Sovsalen

De ljusa och luftiga sovsalarna på Winstrup Hostel har vackra trägolv och delade badrum för gästernas bekvämlighet. Här kan du slappna av och njuta av en god natts sömn efter en lång dag med utforskning av Lund.

Välutrustat Kök

Hostel Winstrup erbjuder ett välutrustat kök där gästerna kan laga egna måltider och en trevlig matplats där man kan samlas och äta tillsammans. För de som föredrar att äta ute, finns det ett brett utbud av restauranger och kaféer inom gångavstånd från vandrarhemmet.

Shopping och Nöjen

Inom 100 meter från vandrarhemmet hittar du ett brett utbud av butiker, kaféer och barer där du kan shoppa, koppla av och roa dig under din vistelse i Lund. Passa på att upptäcka det lokala utbudet och njut av allt som staden har att erbjuda.

Lunds Domkyrka

Ett stenkast från Winstrup Hostel ligger Lunds imponerande domkyrka, en av stadens mest kända sevärdheter. Ta dig tid att besöka denna vackra kyrka och beundra dess imponerande arkitektur och historia under din vistelse i Lund.

Varför inte stanna hos oss?

Vi hälsar dig varmt välkommen att bo hos oss på Winstrup Hostel och upptäcka allt som Lund har att erbjuda. Med bekvämt boende, nära till centralstationen och en mängd sevärdheter och aktiviteter runt hörnet, är vi säkra på att din vistelse hos oss kommer att bli minnesvärd. Boka din vistelse idag och upplev Lund på bästa sätt!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är