Search

Lugn och skön lägenhet centralt. i Göteborg

7 Sehlstedtsgatan, Lundby, 417 20 Göteborg, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 60 m² storlek
  • Kök
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Lugn och skön lägenhet centralt. Ligger i Göteborg, 6,3 km från Nordstan shoppinggalleria och 7 km från Slottsskogen, och erbjuder utsikt över trädgården. Detta boende erbjuder tillgång till en balkong, gratis privat parkering och gratis WiFi.

Boendet

Denna lägenhet har 2 sovrum, platt-tv och 1 kök.

Faciliteter

Här finns allt du behöver för en bekväm vistelse. I lägenheten finns en platt-tv där du kan koppla av och titta på dina favoritprogram. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga en god måltid. Du kan även njuta av en fantastisk utsikt över trädgården från balkongen.

Området

Scandinavium ligger endast 7,1 km från Lugn och skön lägenhet centralt., medan Svenska Mässan ligger 7,2 km bort. Närmaste flygplats är Landvetter flygplats, som bara ligger 30 km från boendet. Detta centrala läge gör det enkelt att utforska staden och besöka populära sevärdheter.

Aktiviteter

I närheten finns det många aktiviteter att delta i. Besök Nordstan shoppinggalleria för en dag med shopping och matupplevelser. Ta en promenad i Slottsskogen och njut av naturen. Eller varför inte besöka Scandinavium för att se en spännande evenemang?

Bo hos oss

Vi välkomnar dig att bo i vår lugna och sköna lägenhet centralt i Göteborg. Med bekväma faciliteter, fantastisk utsikt och närhet till många sevärdheter, är detta det perfekta valet för din nästa vistelse. Boka nu och upplev allt som Göteborg har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är