Search

Pensionat Lysekil city rooms & suites (SVE Lysekil)

8 Skottegatan, 453 30 Lysekil, Sverige

Välkommen till Lysekil city rooms & suites, beläget endast 650 meter från Åleviks badplats. Här kan du njuta av en bekväm vistelse med allergivänliga rum, en mysig gemensam lounge och en trevlig grillplats. Dessutom erbjuds gratis WiFi i alla utrymmen och snabb in- och utcheckning för din bekvämlighet. För att underlätta din vistelse har vi även bagageförvaring och ett välutrustat gemensamt kök.

Rum och faciliteter

Alla rum har egna badrum för din bekvämlighet, och vissa rum har även en avkopplande sittgrupp där du kan koppla av efter en lång dag.

Området

I närheten av Lysekil city rooms & suites hittar du Lysekils busstation, vilket gör det enkelt att ta dig runt och utforska staden. Dessutom ligger de populära badplatserna Långevik och Pinnevik inom bekvämt avstånd, perfekt för en dag vid havet.

Utforska Lysekil

Lysekil är en charmig kuststad med en rik historia och vacker natur. Passa på att besöka de lokala restaurangerna och butikerna, eller ta en promenad längs strandpromenaden för att njuta av den fantastiska utsikten över havet.

Bo bekvämt

Vi ser fram emot att välkomna dig till Lysekil city rooms & suites för en trevlig vistelse. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, kommer vårt bekväma boende och vänliga personal att göra din vistelse minnesvärd. Boka ditt rum idag och upplev allt som Lysekil har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är