Search

Vetlandavägen 37 A i Målilla

37 Vetlandavägen, 577 73 Målilla, Sverige

  • Hel lägenhet
  • Gratis parkering
  • Pentry
  • Tvättmaskin
  • Platt-tv
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Välkommen till Vetlandavägen 37 A, en charmig lägenhet belägen i Målilla, bara 49 km från Oskarshamn tågstation. Med gratis privat parkering och endast 34 km från Astrid Lindgrens Värld, är detta det perfekta boendet för din nästa resa.

Boende

Denna lägenhet har 1 mysigt sovrum, perfekt för en avkopplande natts sömn. Koppla av framför den platt-tv som finns tillgänglig och njut av en god natts sömn. Dessutom finns det ett välutrustat pentry där du kan förbereda dina måltider.

Faciliteter

Vetlandavägen 37 A erbjuder gratis privat parkering för din bekvämlighet. Närmaste flygplats är Kalmar Öland flygplats, endast 100 km bort. Detta gör det enkelt att komma till och från boendet.

Omgivning

Omgivningen runt lägenheten är lugn och fridfull, perfekt för en avkopplande vistelse. Njut av den vackra naturen och utforska närliggande sevärdheter som Astrid Lindgrens Värld.

Aktiviteter

Det finns många aktiviteter att utforska i närheten av Vetlandavägen 37 A, inklusive vandring, cykling och utflykter till lokala sevärdheter. Upptäck allt som Målilla har att erbjuda och skapa minnen för livet.

Restauranger

Prova lokala rätter på närliggande restauranger och njut av den svenska matkulturen. Från färska skaldjur till traditionella rätter, det finns något för alla smaker.

Varför välja Vetlandavägen 37 A?

Med sin bekväma plats, moderna bekvämligheter och lugna omgivning är Vetlandavägen 37 A det perfekta valet för din nästa vistelse i Målilla. Boka din vistelse idag och upplev allt som denna underbara plats har att erbjuda.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är