Search

Vetlandavägen 37 B i Målilla

37 Vetlandavägen, 577 73 Målilla, Sverige

  • Hel lägenhet
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Välkommen till Vetlandavägen 37 B – din perfekta tillflyktsort i vackra Målilla! Denna charmiga lägenhet är belägen endast 49 km från Oskarshamn tågstation och 34 km från den berömda Astrid Lindgrens Värld. Med en terrass och gratis privat parkering, är detta boende en idealisk plats för en avkopplande vistelse.

Modern design och bekväma faciliteter

Denna lägenhet består av 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 fullt utrustat kök och 1 badrum. Här finns även en platt-tv för underhållning.

Nära till natursköna platser och sevärdheter

Beläget endast 100 km från Kalmar Öland flygplats, är Vetlandavägen 37 B en perfekt bas för att utforska omgivningarna. Njut av vackra promenader i naturen eller besök lokala sevärdheter under din vistelse.

Avkopplande terrass och privat parkering

Slappna av på den mysiga terrassen och njut av lugnet i omgivningen. Med gratis privat parkering behöver du inte oroa dig för att hitta en plats att parkera under din vistelse.

Perfekt för par eller små familjer

Med bekväma faciliteter och ett lugnt läge är denna lägenhet idealisk för par eller små familjer som vill ha en avkopplande vistelse borta från stadens stress.

Boka din vistelse på Vetlandavägen 37 B idag!

Varför inte unna dig en avkopplande vistelse i denna charmiga lägenhet? Upplev allt som Målilla har att erbjuda och njut av en bekväm och avslappnad vistelse på Vetlandavägen 37 B. Välkommen att bo hos oss!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är