Search

Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö

Per Weijersgatan 6, Norr, 21134 Malmö, Sverige

  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Luftkonditionering
  • Eget badrum
  • 24-timmarsreception
  • Nyckelkort för att komma in
  • Daglig städning
  • Rökfria rum
  • Värdeskåp
  • Bagageförvaring

Välkommen till Best Western Plus Hotel Noble House, ett miljövänligt hotell beläget vid Gustav Adolfs torg i Malmö. Här kan du njuta av bekvämligheten av att vara bara 100 meter från Södergatan och 200 meter från Lilla Torg, vilket gör det till en idealisk plats att utforska staden.

Modern och individuell inredning

De moderna och individuellt inredda rummen på Best Western Plus Hotel Noble House är utrustade med en platt-tv och ett kaklat badrum med dusch. Varje rum är designat för att ge dig en avkopplande och bekväm vistelse.

Tavernan Bar and Lounge

I Tavernan Bar and Lounge kan du njuta av mat och dryck i en internationell och mysig miljö. Varje morgon erbjuds en läcker frukostbuffé för en bra start på dagen. Och för de som gillar kaffe och te, finns det tillgängligt dygnet runt.

Barnvänliga faciliteter

Vi välkomnar hela familjen på Best Western Plus Hotel Noble House. I receptionen finns barnfilmer och tv-spel att låna, vilket gör det till en perfekt plats för en rolig och avkopplande vistelse med barnen.

Nära till centralstationen

Malmös centralstation ligger bara en kort 10-minuters promenad från Best Western Plus Hotel Noble House. Detta gör det enkelt för dig att utforska staden och ta dig runt bekvämt och snabbt.

Varför inte stanna hos oss?

Vi inbjuder dig att uppleva allt som Best Western Plus Hotel Noble House har att erbjuda. Oavsett om du är i Malmö för affärer eller nöje, kommer vårt bekväma boende, goda mat och utmärkta läge att göra din vistelse minnesvärd. Boka ditt rum idag och upptäck allt som denna fantastiska plats har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är