Search

HOTEL N Hostel Malmö City i Malmö

1 Rönngatan Vån 1-3, Norr, 211 47 Malmö, Sverige

Välkommen till HOTEL N Hostel Malmö City, beläget i Malmö bara 2,9 km från Ribersborgs strand. Vår anläggning erbjuder snabb in- och utcheckning, rökfria rum, en gemensam lounge, gratis WiFi i alla utrymmen och en terrass för att du ska kunna njuta av din vistelse.

Rum och faciliteter

Alla rum på HOTEL N Hostel Malmö City är smakfullt inredda och har en bekväm sittgrupp för avkoppling. Sängkläder och handdukar ingår i samtliga rum för din bekvämlighet.

Frukostbuffé

Som gäst på HOTEL N Hostel Malmö City kan du starta dagen på bästa sätt med vår generösa frukostbuffé. Njut av en härlig måltid innan du ger dig ut och utforskar allt som Malmö har att erbjuda.

Omkringliggande sevärdheter

HOTEL N Hostel Malmö City ligger bara 4,9 km från Malmö Arena, 21 km från Lunds universitet och 34 km från Bella Center. Dessutom är boendet endast 2,7 km från stadens centrum och en kort 5 minuters promenad från Triangeln, vilket gör det till en perfekt bas för att utforska staden.

Utforska Malmö

Ta dig tid att besöka närliggande sevärdheter som Vor Frelsers Kirke och Christiansborgs slott, som båda ligger inom en bekväm avstånd från hotellet. Närmaste flygplats är Malmö flygplats, endast 29 km bort.

Boka din vistelse idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till HOTEL N Hostel Malmö City för en minnesvärd vistelse i denna charmiga stad. Boka ditt rum idag och upplev allt som Malmö har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är