Search

Kulladal Malmö i Malmö

Velandergatan 125, Väster, 215 65 Malmö, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Utsikt
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Parkering på plats

Välkommen till Kulladal Malmö – din perfekta plats att bo i Malmö, beläget i den vackra regionen Skåne. Här kan du njuta av bekvämt boende med gratis WiFi och gratis privat parkering, allt för att göra din vistelse så smidig som möjligt.

Modern design och bekvämligheter

Våra lägenheter på Kulladal Malmö är designade med en modern touch för att ge dig en bekväm och avkopplande vistelse. Några av boendeenheterna har ett fullt utrustat kök med kylskåp, diskmaskin och mikrovågsugn, perfekt för att laga egna måltider och spara pengar under din resa.

Nära till sevärdheter

Kulladal Malmö ligger bara en kort promenad från Malmö Arena, vilket gör det till en perfekt plats att bo om du planerar att delta i evenemang eller konserter. Dessutom är Triangeln bara 3,7 km bort och Lunds universitet ligger 29 km från boendet, vilket gör det lätt att utforska omgivningarna.

Enkelt tillgänglighet

Med närmaste flygplats, Köpenhamns flygplats, bara 30 km bort, är det enkelt att komma till och från Kulladal Malmö. Oavsett om du reser med flyg eller med bil, är vår plats bekvämt belägen för att göra din resa så smidig som möjligt.

Utforska Malmö

Vi inbjuder dig att bo hos oss på Kulladal Malmö och utforska allt som Malmö har att erbjuda. Från spännande sevärdheter och aktiviteter till god mat och kultur, det finns något för alla att njuta av under din vistelse. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är