Search

Lägenhet närmast Mobilia köpcentrum i Malmö

16 Per Albin Hanssons väg, Innerstaden, 214 32 Malmö, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 60 m² storlek
  • Kök
  • Gratis WiFi
  • Balkong

Välkommen till den underbara lägenheten närmast Mobilia köpcentrum i Malmö! Denna moderna och bekväma lägenhet är perfekt för en avkopplande vistelse i staden.

Central belägenhet

Lägenheten ligger bara en 19 minuters promenad från Triangeln och endast 4,6 km från Malmö Arena. Du kommer att ha enkel tillgång till stadens bästa shopping, restauranger och sevärdheter.

Bekvämligheter

Denna lägenhet erbjuder gratis WiFi och en platt-tv för din underhållning. Du kommer att känna dig som hemma med bekvämligheter som en balkong, ett sovrum och ett fullt utrustat kök.

Närliggande attraktioner

Om du är intresserad av kultur och historia, ligger Vor Frelsers Kirke och Christiansborgs slott bara en kort bilresa bort. För studenter eller konferensdeltagare, är Lunds universitet och Bella Center också lättillgängliga.

Smidig transport

Om du reser med flyg, är Malmö flygplats bara 27 km bort. Du kan enkelt ta dig till och från lägenheten med kollektivtrafik eller taxi.

Varför inte bo här?

Vi inbjuder dig att bo i denna underbara lägenhet närmast Mobilia köpcentrum och uppleva allt som Malmö har att erbjuda. Boka din vistelse idag och njut av en bekväm och minnesvärd tid i staden!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är