Search

Attic apartment on countryside i Mörarp

182 Bangsbovägen, 253 54 Mörarp, Sverige

Välkommen till vår vindslägenhet på landsbygden! Här erbjuder vi en fridfull och avkopplande miljö där du kan njuta av naturen och lugnet i Mörarp. Vår lägenhet har allt du behöver för en bekväm vistelse, inklusive gratis WiFi och en underbar utsikt över trädgården.

Gratis cyklar för att utforska omgivningarna

I vår vindslägenhet har vi gratis cyklar tillgängliga för dig att utforska den vackra landsbygden runt Mörarp. Ta en cykeltur och upptäck de pittoreska byarna och de grönskande fälten i närheten.

Avkopplande trädgård och terrass

Njut av soliga dagar i vår lantliga trädgård eller koppla av på terrassen med en god bok och en kopp kaffe. Här kan du verkligen slappna av och njuta av den friska luften och den vackra naturen.

Gemensamt kök för bekväm matlagning

Vår vindslägenhet har ett gemensamt kök där du kan laga dina egna måltider om du önskar. Du kan också mingla med andra gäster och utbyta tips om lokala restauranger och matupplevelser.

Handdukar och sängkläder tillhandahålls

Vi ser till att du har allt du behöver för en bekväm vistelse i vår vindslägenhet. Handdukar och sängkläder finns tillgängliga så att du kan slappna av och njuta av din tid hos oss.

Nära till Söderåsens nationalpark

Om du älskar naturen och vackra vandringsleder, är Söderåsens nationalpark ett måste att besöka under din vistelse hos oss. Upplev den fantastiska naturen och de imponerande vyerna bara en kort bilresa bort.

Besök oss och upplev lantlivet

Vi välkomnar dig att bo hos oss i vår vindslägenhet på landsbygden i Mörarp. Koppla av, utforska omgivningarna och njut av den fridfulla atmosfären. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår vackra plats!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är