Search

Villa Fully equipped house surrounded of lakes. (SVE Moskosel)

9 Lillgatan, 930 86 Moskosel, Sverige

  • Helt hus
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Husdjur är välkomna
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Platt-tv
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Välkommen till vår vackra lägenhet omgiven av sjöar i Mossosel! Här kan du njuta av lugnet och avkopplingen i en naturskön miljö, bara 34 km från Arvidsjaur. Dessutom erbjuder vi gratis gästparkering för din bekvämlighet.

Boende och faciliteter

Denna villa har 2 mysiga sovrum där du kan koppla av efter en lång dag. I vardagsrummet finns en platt-TV där du kan njuta av din favoritfilm eller serie. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider under din vistelse.

Utflyktsmöjligheter

Om du vill utforska området finns det många intressanta platser att besöka. Vidsel ligger endast 48 km bort och Kåbdalis är 39 km från lägenheten. Du kan även besöka Arvidsjaurs flygplats, som ligger 32 km från boendet.

Aktiviteter i närheten

I Mossosel och dess omgivningar finns det många aktiviteter att ta del av. Du kan vandra i naturen, fiska i sjöarna eller bara njuta av den friska luften. För den äventyrlige finns det även möjligheter till skidåkning och snöskoteråkning under vintermånaderna.

Restauranger och shopping

I närheten av lägenheten finns det flera restauranger där du kan avnjuta lokala delikatesser och internationella rätter. Du hittar även små butiker där du kan handla souvenirer och andra nödvändigheter.

Avslutande ord

Vi hoppas att du kommer att trivas i vår fullt utrustade lägenhet omgiven av sjöar i Mossosel. Boka din vistelse idag och upplev den lugna och fridfulla atmosfären i denna vackra lokalitet. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är