Search

Pronova Hotell & Vandrarhem i Norrköping

Korsgatan 2, 60186 Norrköping, Sverige

Välkommen till Pronova Hotell & Vandrarhem i det populära området Industrilandskapet i Norrköping! Här erbjuds ett bekvämt boende med gratis WiFi och ljust inredda rum med platt-TV.

Rum

Alla rum på Pronova Hotell & Vandrarhem har en bekväm sittgrupp, garderob och antingen utsikt över innergården eller det omgivande området. Du kan välja mellan rum med eget eller delat badrum för att passa dina behov.

Kök och frukost

På Pronova har du tillgång till ett välutrustat gemensamt kök där du kan laga dina egna måltider. Varje morgon serveras en läcker frukostbuffé med självbetjäning i frukostrummet. Du kan även njuta av bastu och koppla av med en bok i biblioteket.

Omgivning

Med endast 20 meter till Motala ström kan du njuta av vackra promenader längs vattnet. Norrköpings stadsmuseum ligger endast 5 minuters promenad bort och Louis De Geer konsert- & kongresscenter nås på 10 minuters promenad.

Bo hos oss!

Ta chansen att uppleva Norrköping på nära håll genom att bo på Pronova Hotell & Vandrarhem. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse så bekväm och trevlig som möjligt. Boka ditt rum idag och upplev allt som detta fantastiska område har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är