Search

Multi Challenge Hostel i Östersund

Tjalmargatan 1, 831 45 Östersund, Sverige

Välkommen till Multi Challenge Hostel – din perfekta plats att bo under din vistelse i Östersund! Här erbjuder vi bekvämt boende endast 2 km från stadens centrum. Med ett gemensamt kök, gratis WiFi och parkering, kommer du att känna dig som hemma hos oss.

Rum med sittgrupp

Vissa av våra rum har en mysig sittgrupp där du kan koppla av efter en lång dag med sightseeing eller jobb. Oavsett om du vill läsa en bok eller titta på din favoritserie, kommer du att trivas i våra bekväma rum.

Delade badrum

Alla våra rum har tillgång till fräscha och rena delade badrum. Du behöver inte oroa dig för att vänta på din tur – vi ser till att våra faciliteter är väl underhållna och tillgängliga när du behöver dem.

Nöjescentrum

Multi Challenge Hostel ligger i anslutning till nöjescentret Multi Challenge, som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för både vuxna och barn. Oavsett om du är intresserad av äventyrssporter eller bara vill koppla av med en kopp kaffe, finns det något för alla att njuta av.

Närhet till transport

Med Östersunds centralstation bara 2 km bort och Åre Östersunds flygplats endast 13 km från oss, är vårt läge perfekt för resenärer som behöver en bekväm och lättillgänglig plats att bo.

Kom och bo hos oss!

Vi hälsar dig varmt välkommen att boka ditt boende hos Multi Challenge Hostel. Oavsett om du är på en affärsresa, en familjesemester eller en soloäventyrare, kommer vi att se till att din vistelse är bekväm och minnesvärd. Välkommen till Östersund!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är