Search

Carpe Diem Guest Cottage i Östhammar

6 Bodviksvägen, 742 93 Östhammar, Sverige

  • Helt hus
  • 42 m² storlek
  • Utsikt
  • Trädgård
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering
  • Luftkonditionering
  • Bastu

Välkommen till Carpe Diem Guest Cottage! Ett underbart boende beläget i Östhammar, där du kan njuta av en fridfull och bekväm vistelse med vacker utsikt över trädgården. Detta semesterhus erbjuder en rad bekvämligheter och aktiviteter för att göra din vistelse oförglömlig.

Boende och faciliteter

Detta semesterhus har luftkonditionering och består av 1 sovrum, 1 vardagsrum, ett fullt utrustat kök med kylskåp och kaffemaskin, samt ett badrum med dusch och hårtork. Handdukar och sängkläder tillhandahålls för din bekvämlighet.

Gratis cyklar och bastu

Här på Carpe Diem Guest Cottage kan du njuta av gratis cyklar för att utforska omgivningarna och ta en avkopplande cykeltur. Dessutom erbjuds en bastu där du kan koppla av och njuta av en stunds avkoppling.

Trädgård och terrass

Slappna av i trädgården eller på terrassen och njut av den lugna och fridfulla miljön. Perfekt för att koppla av med en kopp kaffe eller en god bok.

Egen strand och aktiviteter

Carpe Diem Guest Cottage erbjuder en privat strand där du kan sola, bada eller koppla av vid vattnet. Dessutom kan du delta i aktiviteter som cykling och dartspel för att hålla dig underhållen under din vistelse.

Utforska närområdet

Om du vill utforska området har du Lövstabruk bara 44 km bort, med sina historiska sevärdheter och vackra landskap. Närmaste flygplats är Stockholm Arlanda flygplats, belägen 118 km från Carpe Diem Guest Cottage.

Boka din vistelse idag!

Ta chansen att bo på Carpe Diem Guest Cottage och upplev en avkopplande och minnesvärd vistelse i Östhammar. Boka nu och njut av alla bekvämligheter och aktiviteter som detta fantastiska boende har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är