Search

Nice Apartment In stra Snnarslv With 3 Bedrooms And Wifi i Östra Sönnarslöv

298 96 Östra Sönnarslöv, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 105 m² storlek
  • Kök
  • Grillmöjligheter
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till Nice Apartment In stra Snnarslv With 3 Bedrooms And Wifi! Denna underbara lägenhet ligger i Östra Sönnarslöv och erbjuder en bekväm och avkopplande vistelse för dig och dina gäster. Med tre sovrum, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök och ett badrum, har denna lägenhet allt du behöver för en trevlig vistelse.

Bekvämligheter

Denna 3-stjärniga lägenhet erbjuder en rad bekvämligheter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Njut av gratis privat parkering och gratis WiFi i hela lägenheten. Koppla av i det mysiga vardagsrummet eller laga en läcker måltid i det fullt utrustade köket.

Läge

Lägenheten ligger nära flera populära sevärdheter och aktiviteter. Besök Tomelilla Golfklubb som ligger bara 49 km bort, eller ta en kort bilresa till Kristianstads centralstation som ligger 25 km från lägenheten. För golfentusiaster är Elisefarm Golf Club bara 46 km bort.

Transport

Närmaste flygplats är Kristianstad flygplats, som ligger endast 8 km från lägenheten. Det är lätt att ta sig till och från lägenheten med bekväm tillgång till kollektivtrafik och närliggande motorvägar.

Boende

Med tre rymliga sovrum har denna lägenhet gott om plats för hela familjen eller en grupp vänner. Koppla av i det bekväma vardagsrummet efter en lång dag med sightseeing eller utforska det lokala köket i det välutrustade köket.

Utforska området

Vi inbjuder dig att bo i denna underbara lägenhet och utforska allt som Östra Sönnarslöv har att erbjuda. Njut av den vackra naturen, besök lokala sevärdheter och upplev den lokala kulturen på nära håll. Vi ser fram emot att välkomna dig till Nice Apartment In stra Snnarslv With 3 Bedrooms And Wifi!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är