Search

Private Room in Pink House i Pajala

Liviöjärvi 7, 984 92 Pajala, Sverige

Välkommen till Private Room in Pink House! Detta boende ligger i Pajala och erbjuder en bekväm och charmig plats att bo på under din vistelse. Här kan du njuta av gratis WiFi och en vacker trädgård med en terrass och trädgårdsutsikt.

Bekvämligheter

I varje boendeenhet finns en mysig sittgrupp där du kan koppla av efter en lång dag. Det finns även en matplats där du kan njuta av dina måltider. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för matlagning, inklusive ett kylskåp, en ugn och en spishäll.

Läge

Private Room in Pink House ligger nära Kolari Train Station, endast 39 km bort. Närmaste flygplats är Pajala flygplats, som ligger 22 km från boendet. Detta gör det enkelt att ta sig till och från boendet, oavsett vilket transportmedel du väljer.

Utflyktsmöjligheter

Om du är intresserad av att utforska området finns det många aktiviteter att ta del av. Från vandring och fiske till skidåkning och snöskoteråkning, det finns något för alla att njuta av i närheten av Private Room in Pink House.

Restauranger och shopping

I närheten av boendet hittar du ett urval av restauranger och shoppingmöjligheter. Oavsett om du är sugen på lokala rätter eller internationella smaker, finns det något för alla smaker.

Komfort och bekvämlighet

Vi strävar efter att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Från bekväma sängar och rena badrum till personlig service och hjälp med att ordna aktiviteter, vi finns här för att se till att du har en trevlig vistelse.

Boka din vistelse idag

Varför inte boka din vistelse på Private Room in Pink House idag och upplev allt som detta underbara boende har att erbjuda? Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse minnesvärd. Välkommen till Pajala!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är