Search

Hagfors Hostel i Råda

Rådavägen 11B, 683 93 Råda, Sverige

Välkommen till Hagfors Hostel, beläget i vackra Råda. Vår anläggning erbjuder en avkopplande miljö med en trädgård, en gemensam lounge, en terrass och en restaurang för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Dessutom har vi en grillplats och gratis WiFi för att du ska kunna hålla kontakten med nära och kära.

Rummen

Varje rum på Hagfors Hostel är utrustat med ett skrivbord för din bekvämlighet. Du kommer att ha tillgång till ett delat badrum och sängkläder för en avkopplande natts sömn. Våra rum är designade för att skapa en fridfull och bekväm atmosfär under din vistelse.

Aktiviteter

För de äventyrslystna gästerna erbjuder vi en mängd olika aktiviteter att delta i under din vistelse. Utforska omgivningarna genom vandring, skidåkning eller cykling och upplev naturens skönhet på nära håll. Oavsett om du föredrar att vara aktiv eller bara koppla av, finns det något för alla att njuta av.

Omgivningen

Hagfors Hostel ligger nära Hagfors flygplats, vilket gör det enkelt att ta sig till och från boendet. Utforska närliggande sevärdheter, restauranger och butiker för att verkligen uppleva allt som Råda har att erbjuda. Oavsett om du är här för en kortare vistelse eller en längre semester, kommer du att känna dig som hemma hos oss.

Boka din vistelse

Vi ser fram emot att välkomna dig till Hagfors Hostel för en minnesvärd vistelse i en avkopplande miljö. Boka ditt rum idag och upplev allt som vår anläggning och omgivningen har att erbjuda. Vi är säkra på att du kommer att trivas hos oss!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är