Search

Relax House Rättvik Spa Nordic i Rättvik

Storgatan 17A, 79530 Rättvik, Sverige

Välkommen till Relax House Rättvik Spa Nordic! Denna underbara lägenhet ligger vid Siljan och Siljansbadet, och erbjuder en avkopplande och bekväm vistelse. Här kan du njuta av kostnadsfri parkering och gratis Wi-Fi i rummen och lägenheterna.

Fullt utrustade lägenheter

Våra lägenheter på Rättvik Hostel har fullt utrustade kök där du kan laga dina egna måltider. Dessutom har varje lägenhet en härlig balkong och ett mysigt vardagsrum med sittgrupp och platt-TV. Rummen är smakfullt inredda med en byrå och tillgång till delade badrum.

Restaurang och gemensamt kök

I byggnaden finns en restaurang som serverar läckra luncher och middagar. För dig som bor i rum erbjuds även tillgång till ett gemensamt kök med alla bekvämligheter du behöver för att laga din egen mat.

Aktiviteter och utflykter

På vandrarhemmet kan du hyra cyklar för att utforska området eller varför inte ge dig ut på en kanotutflykt i närheten? För vandringsentusiaster finns det många vackra vandringsleder bara 100 meter från vandrarhemmet.

Nära till bekvämligheter

En kort promenad från vandrarhemmet hittar du närmaste livsmedelsbutik och Rättviks småbåtshamn ligger bara 500 meter bort. Perfekt för att utforska området och ta del av allt som Rättvik har att erbjuda.

Kom och bo hos oss!

Vi hälsar dig varmt välkommen att bo i våra bekväma och fridfulla lägenheter på Relax House Rättvik Spa Nordic. Njut av en avkopplande vistelse och upptäck den vackra lokaliteten runt omkring. Boka din vistelse idag!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är