Search

STF Regnagården Vandrarhem i Regna

Regna Kyrkby Regnagården 47, 640 10 Regna, Sverige

Välkommen till STF Vandrarhem Regnagården! Ett charmigt vandrarhem beläget i den pittoreska 1300-talsbyn Regna, endast 50 km från Norrköping. Här kan du njuta av gratis Wi-Fi, ett välutrustat gästkök och ett mysigt TV-rum. För de äventyrliga erbjuds även kanot- och cykeluthyrning för att utforska området.

Individuellt inredda rum med delade badrum

De enkelt inredda rummen på STF Vandrarhem Regnagården erbjuder en bekväm vistelse med delade badrum. I det gemensamma köket finns allt du behöver för att laga en god måltid, inklusive mikrovågsugn, spis och kaffe- och tefaciliteter.

Grillning i trädgården och café på helgerna

Njut av en trevlig grillkväll i den stora, möblerade trädgården eller besök det mysiga kaféet som är öppet under helgerna under sommaren. Perfekt för att koppla av och umgås med andra gäster.

Aktiviteter för alla

Området kring Regnagården Vandrarhem är populärt bland cyklister med många vackra cykelvägar att utforska. Den närliggande sjön Regaren erbjuder möjligheter för bad, segling och fiske. För de som är intresserade av kultur ligger det historiska Rejmyre glasbruket endast 20 km bort.

Bo bekvämt och utforska omgivningarna

Vi bjuder in dig att bo hos oss på STF Vandrarhem Regnagården och uppleva den vackra byn Regna. Oavsett om du är ute efter avkoppling i naturen eller spännande aktiviteter, har vi något för alla. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är