Search

4 bedroom apartment at Riksgränsen i Riksgränsen

19 RIKSGRÄNSVÄGEN 6B, 981 94 Riksgränsen, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 80 m² storlek
  • Kök
  • Bergsutsikt
  • Tvättmaskin
  • Balkong
  • Luftkonditionering
  • Bastu
  • Rökfria rum

Välkommen till vår 4 sovrumslägenhet belägen i Riksgränsen! Denna underbara lägenhet erbjuder luftkonditionerat boende med en härlig balkong där du kan njuta av utsikten över bergen och sjön. Perfekt för en avkopplande vistelse i vackra omgivningar.

Rum och faciliteter

Denna lägenhet har 4 mysiga sovrum där du kan koppla av efter en lång dag med skidåkning. Köket är fullt utrustat med kylskåp och diskmaskin för bekvämlighet. I vardagsrummet finns en platt-TV och en skön sittgrupp där du kan slappna av. Dessutom finns det 2 badrum med dusch för extra komfort under din vistelse. Handdukar och sängkläder kan tillhandahållas mot en extra kostnad.

Aktiviteter

Om du älskar skidåkning så är detta det perfekta stället för dig! Lägenheten erbjuder ski-in/ski-out vilket gör det enkelt att komma ut på pisterna och njuta av pulsnings skidåkning i området. Perfekt för både nybörjare och erfarna åkare.

Omgivning

Beläget i Riksgränsen har du nära till naturen och vackra omgivningar. Utforska bergen och sjön i närheten eller ta en avkopplande promenad i området. Närmaste flygplats är Harvad/Narvik flygplats, endast 85 km från boendet vilket gör det lätt att ta sig till och från lägenheten.

Boka din vistelse nu!

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet i vackra Riksgränsen. Njut av bekvämligheten och komforten som denna lägenhet har att erbjuda och upplev allt som området har att erbjuda. Boka din vistelse nu och skapa minnen för livet!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är