Search

Awesome Apartment In Rdeby With Wifi i Rödeby

373 45 Rödeby, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 30 m² storlek
  • Kök
  • Trädgård
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till Awesome Apartment In Rödeby With Wifi! Denna underbara lägenhet ligger i Rödeby, endast 15 km från Örlogsstaden Karlskrona, och erbjuder bekvämt boende med gratis WiFi. Beläget bara 14 km från Marinmuseum, omges boendet av en vacker trädgård och erbjuder dessutom gratis privat parkering.

Bequem och modern lägenhet

Denna lägenhet har ett rymligt vardagsrum och ett fullt utrustat kök med kylskåp och mikrovågsugn. Här finns även en tv för underhållning efter en lång dag med sightseeing.

Perfekt för avkoppling

Med bekvämligheter som gratis WiFi kan du koppla av och hålla kontakten med nära och kära under din vistelse. Den lugna trädgården är också perfekt för avkoppling och njutning av den friska luften.

Nära till sevärdheter

Beläget endast 15 km från Örlogsstaden Karlskrona och 14 km från Marinmuseum, finns det gott om spännande sevärdheter att utforska i närheten. Upplev den rika historien och kulturen i området under din vistelse.

Enkelt att ta sig hit

Närmaste flygplats, Ronneby flygplats, ligger endast 36 km från lägenheten. Med enkel tillgång till flygplatsen kan du snabbt och smidigt ta dig till och från boendet.

Boka din vistelse idag!

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet i Rödeby och utforska allt som området har att erbjuda. Boka din vistelse idag och upplev bekvämt boende med gratis WiFi och närhet till spännande sevärdheter. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är