Search

VL Apartment (SVE Rönninge)

46 Bergsvägen, 144 31 Rönninge, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till VL Apartment, din perfekta tillflyktsort i Rönninge! Beläget bara 15 km från det populära shoppingcentret Kungens Kurva och 21 km från Stockholmsmässan, är vår lägenhet den ultimata platsen att bo under din vistelse i Stockholm.

Modern Design och Bekvämligheter

VL Apartment erbjuder en modern och stilren design som garanterat kommer att göra din vistelse bekväm och minnesvärd. Lägenheten har en platt-tv och ett eget badrum med dusch för din bekvämlighet. I köket hittar du även en kylskåp, mikrovågsugn och spishäll för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Gratis WiFi och Närliggande Attraktioner

WiFi är gratis i alla utrymmen på VL Apartment, så du kan hålla dig uppkopplad under din vistelse. Dessutom ligger populära sevärdheter som Monteliusvägen och Globen endast 25 km bort. Närmaste flygplats, Stockholm-Bromma flygplats, ligger bara 33 km från lägenheten.

Avkoppling och Bekvämlighet

VL Apartment erbjuder en lugn och avkopplande miljö där du kan varva ner efter en lång dag med sightseeing eller affärsmöten. Den bekväma och moderna inredningen kommer garanterat att få dig att känna dig som hemma.

Utforska Lokaliteten

Vi rekommenderar starkt att du utforskar Rönninge och dess omgivningar under din vistelse. Från shopping och restauranger till kulturella sevärdheter och vacker natur, det finns något för alla att njuta av.

Boka Din Vistelse på VL Apartment Idag!

Vi ser fram emot att välkomna dig till VL Apartment och göra din vistelse så bekväm och minnesvärd som möjligt. Boka din vistelse idag och upplev allt som vår lägenhet och dess omgivningar har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är