Search

Part-Time Home Rotebro i Rotebro

Kung Hans väg 8, 192 68 Rotebro, Sverige

  • Lägenheter
  • Parkering på boendet
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Fitnesscenter
  • Rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning
  • Familjerum
  • Utsikt
  • Eget badrum
  • Pentry

Välkommen till Part-Time Home – ditt självhushållsboende i vackra Rotebro, endast 20 minuters tågresa från centrala Stockholm. Här erbjuds ljusa och moderna lägenheter med alla bekvämligheter du kan önska dig för en bekväm vistelse.

Lägenhetens faciliteter

Varje lägenhet på Part-Time Home har en mysig sittgrupp och vackra trägolv som skapar en hemtrevlig atmosfär. I det fullt utrustade köket hittar du en mikrovågsugn, kokplattor och kylskåp för att tillaga dina egna måltider. Badrummet är privat och har en bekväm dusch. Dessutom erbjuds gratis WiFi i alla lägenheter för att hålla dig uppkopplad under din vistelse.

Faciliteter på området

På Part-Time Home finns en tvättstuga för din bekvämlighet, så att du kan hålla dina kläder rena under din vistelse. I närheten finns även ett snabbköp för att enkelt kunna handla matvaror. För golfentusiaster ligger både Svartinge Golfklubb och Grindslanten Golfklubb inom 4 km från boendet, perfekt för en dag på golfbanan.

Utforska området

Om du vill utforska mer av området har du Norrviken inom 400 meter från boendet, där du kan njuta av vacker natur och frisk luft. För resenärer som anländer med flyg ligger Stockholm Arlanda flygplats endast 19 km bort, vilket gör det enkelt att ta sig till och från boendet.

Välkommen till Part-Time Home

Vi ser fram emot att välkomna dig till Part-Time Home och ge dig en bekväm och minnesvärd vistelse i Rotebro. Boka din lägenhet idag och upplev allt som detta underbara område har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är