Search

Great Stay Guest House Sandviken i Sandviken

Stenbacksvägen 4, 811 32 Sandviken, Sverige

Välkommen till Great Stay Guest House Sandviken! Ett fantastiskt boende beläget i Sandviken, bara 3,3 km från Göranssons Arena. Här erbjuds en fridfull miljö med en vacker trädgård, gratis privat parkering och en trevlig terrass för avkoppling.

Rummen

Alla rum på Great Stay Guest House Sandviken är omsorgsfullt utrustade med bekvämligheter för din komfort. Du kommer att ha tillgång till en kaffemaskin för att kickstarta din dag. Varje rum har ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Dessutom erbjuds gratis WiFi i alla rum. Sängkläder och handdukar ingår för din bekvämlighet.

Omgevningen

Great Stay Guest House Sandviken har ett perfekt läge för att utforska området. Besök Mackmyra Whiskeyby, endast 15 km bort, eller ta en tur till Gävle Slott som ligger 23 km från boendet. För de som är intresserade av historia är Järnvägsmuseet, beläget 28 km bort, ett måste att besöka. Forsbacka Bruk ligger endast 8,8 km från boendet för de som vill uppleva den lokala kulturen.

Sevärdheter i närheten

Njut av en dag på Furuviksparken, som ligger 38 km från Great Stay Guest House Sandviken, eller besök Älgparken bara 40 km bort. Närmaste flygplats är Borlänge flygplats, som ligger 98 km från boendet.

Din vistelse

Kom och upplev det bästa av Sandviken på Great Stay Guest House Sandviken. Vi erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär där du kan njuta av din vistelse. Boka ditt rum idag och upplev allt som detta fantastiska boende har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är