Search

Studio på loftet i Sankt Olof i Sankt Olof

Albogatan 11, Sankt Olof, Sweden, 277 40 Sankt Olof, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 85 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Bubbelbad
  • Eget badrum
  • Pentry
  • Bubbelbad/Spabad
  • Badkar

Välkommen till Studio på loftet i Sankt Olof – din nya favoritplats att bo i när du besöker Sankt Olof! Denna underbara lägenhet erbjuder en unik och mysig atmosfär, perfekt för att koppla av och njuta av din vistelse.

Boendet

Studio på loftet i Sankt Olof har 1 sovrum, 1 badrum med bubbelbad och badkar, 1 sittgrupp och 1 pentry med kylskåp. Utsikten över trädgården är magnifik och skapar en lugn och avslappnad miljö för dig att njuta av.

Faciliteter

Boendet erbjuder en uteplats och en trädgård där du kan sitta och koppla av under soliga dagar. Dessutom finns gratis WiFi tillgängligt i hela lägenheten, så att du kan hålla kontakten med vänner och familj under din vistelse.

Området

Studio på loftet i Sankt Olof ligger bara 20 km från Tomelilla Golfklubb, vilket gör det till en perfekt plats för golfälskare. För naturälskare ligger Glimmingehus och Hagestads Naturreservat inom bekvämt avstånd.

Utflyktsmål

Om du är intresserad av att utforska området finns Ystads Djurpark och Ales stenar i närheten. Dessa platser erbjuder unika och spännande upplevelser för hela familjen att njuta av.

Resa

Studio på loftet i Sankt Olof ligger nära Kristianstad flygplats, vilket gör det lätt att nå och bekvämt för resenärer som kommer med flyg. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser tillgängliga för gäster som kommer med bil.

Boka din vistelse

Varför inte boka Studio på loftet i Sankt Olof för din nästa semester eller weekendresa? Njut av bekvämligheten och charmerna i denna underbara lägenhet och utforska allt som Sankt Olof har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är