Search

Bed and Breakfast Pizza House Bed Simrishamn (SVE Simrishamn)

Storgatan 44, 27232 Simrishamn, Sverige

Välkommen till Pizza House Bed i centrala Simrishamn! Här erbjuder vi bekväma rum med moderna bekvämligheter för en trevlig vistelse.

Boende

Alla våra ljusa och enkla rum är utrustade med platt-tv, gratis WiFi och trägolv. Du kommer att känna dig som hemma med garderob för förvaring av dina kläder.

Badrum

Badrummen på Pizza House Bed är gemensamma och hålls rena och fräscha för din bekvämlighet. Här kan du fräscha upp dig efter en lång dag med sightseeing.

Faciliteter

Som gäst hos oss har du tillgång till en tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det enkelt att hålla dina kläder rena under din vistelse. Vi vill att du ska känna dig bekväm och väl omhändertagen.

Området

Pizza House Bed ligger vid Stortorget, vilket ger dig närhet till både stadens puls och lugnet vid Östersjöns sandstränder. Ta en promenad på 15 minuter och njut av havsutsikten eller besök Stenshuvuds nationalpark, belägen bara 15 km bort.

Boka din vistelse

Välkommen att boka din vistelse på Pizza House Bed för en avkopplande och bekväm vistelse i Simrishamn. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse minnesvärd!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är