Search

SJÖTORPS HOSTEL i Sjötorp

Sjöfallsvägen 2, 542 66 Sjötorp, Sverige

Välkommen till SJÖTORPS HOSTEL, ett underbart boende beläget i Sjötorp, bara 20 km från Mariestads tågstation. Här kan du njuta av en fridfull vistelse med tillgång till en trädgård, gratis privat parkering och vattensporter. Med familjerum, lekplats och många bekvämligheter är detta det perfekta valet för din nästa vistelse.

Modern och Bekväm Inredning

Alla rum på SJÖTORPS HOSTEL är smakfullt inredda och utrustade med bekvämligheter som kylskåp, diskmaskin, vattenkokare och skrivbord. Du kommer att uppskatta den privata duschen och de gratis toalettartiklarna som erbjuds. Sängkläder och eget badrum finns i alla boendeenheter för din bekvämlighet.

God och Näringsrik Frukost

Börja din dag på bästa sätt med en läcker kontinental frukost, en vegetarisk frukost eller en frukost med glutenfria alternativ som serveras varje morgon på boendet. Upplev en smakrik start på dagen innan du beger dig ut för att utforska området.

Aktiviteter och Nöjen

På SJÖTORPS HOSTEL finns det möjlighet att njuta av en grillkväll eller delta i aktiviteter som bordtennis och tennis. Om du är äventyrslysten kan du också testa på dykning och fiske i närheten. Oavsett intresse finns det något för alla att njuta av under din vistelse.

Vänlig och Hjälpsam Personal

Personalen i receptionen på SJÖTORPS HOSTEL talar flera språk, inklusive danska, tyska, engelska och spanska, och finns alltid till hands för att hjälpa till med eventuella frågor eller önskemål. Du kan känna dig välkommen och omhändertagen under hela din vistelse.

Utforska Området

Med närhet till Örebro flygplats och en mängd aktiviteter i området är SJÖTORPS HOSTEL det perfekta valet för din nästa resa. Njut av den vackra naturen, det rika kulturarvet och den avslappnade atmosfären som Sjötorp har att erbjuda. Boka din vistelse idag och upplev allt detta och mer!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är