Search

Comfy Studio easy to commute i Stockholm

Björksätravägen 32, Skärholmen, 127 37 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 28 m² storlek
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Eget badrum
  • Kök
  • Badkar eller dusch
  • Värme

Välkommen till Comfy Studio easy to commute! Denna bekväma studio lägenhet ligger i Skärholmen, Stockholm och är det perfekta boendet för din vistelse i staden. Beläget endast 6,9 km från Stockholmsmässan, 11 km från Monteliusvägen och 11 km från Globen, är detta boende idealiskt för resenärer som vill ha en bekväm och smidig vistelse.

Modern inredning och bekvämligheter

Denna lägenhet har 1 sovrum, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och vila. Det finns även 1 fullt utrustat kök med kylskåp och ugn, perfekt för att tillaga dina egna måltider. Badrummet har antingen en badkar eller dusch och erbjuder gratis toalettartiklar för din bekvämlighet.

Gratis WiFi och närhet till sevärdheter

Boendet erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen, så att du kan hålla kontakten med vänner och familj eller arbeta under din vistelse. För de som vill utforska området, ligger Kungens kurva endast 3,6 km bort. Dessutom ligger Storkyrkan och Tele2 Arena 12 km från lägenheten, vilket gör det enkelt att besöka populära sevärdheter.

Enkel åtkomst och bekvämlighet

Med närhet till närmaste flygplats, Stockholm Bromma flygplats, endast 16 km bort, är denna lägenhet enkelt att nå för resenärer som anländer med flyg. Dessutom erbjuder området bra kommunikationsmöjligheter för enkel åtkomst till resten av staden.

Boka din vistelse idag

Vi inbjuder dig att boka din vistelse på Comfy Studio easy to commute och uppleva bekvämligheten och komforten som denna lägenhet har att erbjuda. Oavsett om du är på en affärsresa, en weekendresa eller en längre semester, är detta boende det perfekta valet för din vistelse i Stockholm. Vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa dig att göra din vistelse minnesvärd.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är