Search

Convinient Studio 25 min to city i Stockholm

Björksätravägen 30, Skärholmen, 127 37 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 28 m² storlek
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch
  • Värme

Välkommen till Convinient Studio 25 min till city! Denna bekväma lägenhet ligger i Skärholmen i Stockholm, bara 6,8 km från Stockholmsmässan och 11 km från både Monteliusvägen och Globen. Med gratis WiFi i alla utrymmen är detta det perfekta boendet för din vistelse i staden.

Boendet

Denna lägenhet består av 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 fullt utrustat kök med kylskåp och 1 badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Här finns allt du behöver för en bekväm och avkopplande vistelse.

Omgivning

Beläget bara 3,4 km från Kungens kurva, har du nära till shopping, restauranger och nöjen. Utforska området och upptäck allt som Skärholmen har att erbjuda.

Sevärdheter

Med Storkyrkan endast 12 km bort och Tele2 Arena inom samma avstånd, finns det gott om sevärdheter att utforska under din vistelse. Ta dig runt enkelt och upplev allt som Stockholm har att erbjuda.

Flygplats

Närmaste flygplats är Stockholm Bromma flygplats, endast 16 km från boendet. Enkelt att ta sig till och från, vilket gör din resa smidig och bekväm.

Boka din vistelse

Kom och bo i Convinient Studio 25 min till city och upplev allt som Stockholm har att erbjuda. En bekväm och modern lägenhet som gör din vistelse minnesvärd. Boka din vistelse idag och njut av en fantastisk vistelse i Skärholmen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är