Search

Lakeside House in Lapland i Skaulo

Skaulo 101, 982 04 Skaulo, Sverige

  • Helt hus
  • 70 m² storlek
  • Kök
  • Sjöutsikt
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Luftkonditionering
  • Bastu
  • Daglig städning

Välkommen till Lakeside House i Lapland! Denna underbara stuga i Skaulo erbjuder dig en fridfull vistelse med fantastisk utsikt över sjön och möjlighet till grillning. Här kan du njuta av gratis WiFi och gott om utrymme att koppla av.

Boende och faciliteter

Som gäst på Lakeside House har du tillgång till ett fullt utrustat kök där du kan laga dina egna måltider. Stugan har även en bastu där du kan varva ner och njuta av en avkopplande stund. För underhållning finns en TV där du kan slappna av efter en lång dag med aktiviteter.

Utflyktsmöjligheter

I omgivningarna kring Lakeside House finns gott om möjligheter till aktiviteter. Du kan ge dig ut på vackra vandringsleder och uppleva den magnifika naturen i Lapland. Oavsett om du föredrar att utforska till fots eller med bil, så finns det något för alla.

Närliggande sevärdheter

Om du känner för att utforska området finns Gällivare bara 37 km bort från boendet. Här kan du upptäcka lokala sevärdheter, butiker och restauranger. Kirunas flygplats ligger också inom bekvämt avstånd, endast 54 km bort.

Varför du ska välja Lakeside House

Lakeside House erbjuder en unik och avkopplande vistelse i vackra Lapland. Med sjöutsikt, bastu och bekvämligheter som ett fullt utrustat kök kan du njuta av en bekväm och minnesvärd vistelse. Oavsett om du reser ensam, med familjen eller med vänner, så är Lakeside House det perfekta valet för din nästa resa.

Boka din vistelse idag

Ta chansen att bo på Lakeside House i Lapland och upplev den lugna och natursköna atmosfären i Skaulo. Boka din vistelse idag och ge dig själv en minnesvärd semesterupplevelse.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är