Search

Lucky’s apartments (SVE Skelleftehamn)

12 Stengatan, 932 32 Skelleftehamn, Sverige

Välkommen till Lucky’s Apartments i vackra Skelleftehamn, Västerbotten! Här erbjuder vi bekvämt boende med gratis privat parkering och möjligheten att njuta av ett avkopplande bubbelbad.

Modern design och bekvämligheter

Våra lägenheter har ett modernt designkoncept och är utrustade med bekvämligheter som ett gemensamt badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter för din bekvämlighet.

Solterrass för avkoppling

Njut av en härlig dag på vår solterrass där du kan koppla av och njuta av solens strålar.

Grillmöjligheter och trädgård

Vi erbjuder grillmöjligheter för trevliga middagar utomhus samt en vacker trädgård där du kan slappna av och njuta av naturen.

Gemensamma sällskapsrum

Om du vill umgås med andra gäster eller bara koppla av kan du besöka vårt gemensamma sällskapsrum där du kan läsa en bok eller spela spel.

Utforska området

Skellefteå ligger endast 16 km från Lucky’s Apartments och Byske ligger 30 km bort. Närmaste flygplats är Skellefteå flygplats, som ligger 11 km bort. Passa på att utforska området och allt det har att erbjuda!

Välkommen att bo hos oss!

Ta chansen att uppleva bekvämt boende i vackra Skelleftehamn. Vi ser fram emot att välkomna dig till Lucky’s Apartments för en minnesvärd vistelse. Boka din vistelse idag!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är