Search

Apartment in Södertälje Stockholm i Södertälje

Höglandsvägen, 152 31 Södertälje, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 28 m² storlek
  • Kök
  • Utsikt
  • Badkar
  • Luftkonditionering

Välkommen till vår lägenhet i Södertälje, Stockholm! Denna underbara lägenhet erbjuder en avkopplande och bekväm vistelse med en lyxig touch. Med ett bubbelbad för att varva ner i och moderna bekvämligheter, är denna plats perfekt för en avkopplande semester eller affärsresa.

Lägenhetens faciliteter

Denna luftkonditionerade lägenhet har ett sovrum med en bekväm säng, en platt-tv för underhållning, en elegant matplats för trevliga måltider och ett fullt utrustat kök med kylskåp och ugn för att laga dina favoriträtter.

Närliggande sevärdheter

Beläget bara 32 km från Monteliusvägen och Globen, har du enkelt tillgång till Stockholms populära sevärdheter och attraktioner. Kungens kurva och Stockholmsmässan ligger också inom bekvämt avstånd för shopping och evenemang.

Flygplatsnärhet

Om du reser med flyg, kommer du att uppskatta att närmaste flygplats är Stockholm Bromma flygplats, bara 40 km från lägenheten. Detta gör din resa till och från boendet enkel och bekväm.

Varför bo hos oss?

Med bekväma faciliteter, närhet till sevärdheter och en avkopplande atmosfär är vår lägenhet det perfekta valet för din vistelse i Södertälje, Stockholm. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse minnesvärd och bekväm!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är