Search

Amazing Apartment In Sdra Vi With 2 Bedrooms And Wifi i Södra Vi

598 71 Södra Vi, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 98 m² storlek
  • Kök
  • Husdjur är välkomna
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Badkar
  • Värme

Välkommen till Amazing Apartment In Södra Vi! Denna underbara lägenhet ligger i Södra Vi i Kalmar län och erbjuder en härlig balkong där du kan njuta av utsikten.

Lägenhetens bekvämligheter

Denna lägenhet har totalt 2 sovrum, perfekt för en familj eller en grupp vänner. Den har även ett mysigt vardagsrum, ett fullt utrustat kök där du kan laga dina egna måltider, och ett fräscht badrum för din bekvämlighet.

Gratis parkering och WiFi

Som gäst på Amazing Apartment In Södra Vi får du tillgång till gratis privat parkering, vilket gör det enkelt för dig att ta med bilen och utforska området. Dessutom erbjuds gratis WiFi i alla utrymmen, så att du kan hålla kontakten med vänner och familj under din vistelse.

Nära till Astrid Lindgrens Värld

Om du är intresserad av att besöka Astrid Lindgrens Värld ligger detta bara 8,7 km från lägenheten. Det är en perfekt dagsutflykt för hela familjen!

Upplev naturen

Södra Vi är omgivet av vacker natur och är perfekt för dig som älskar att vandra, cykla eller bara ta en lugn promenad. Utforska de omgivande skogarna och sjöarna för en avkopplande vistelse.

Njut av lokala restauranger

I närheten av lägenheten hittar du ett urval av lokala restauranger och caféer där du kan prova på traditionell svensk mat och fika. Passa på att smaka på lokala rätter under din vistelse!

Bo centralt

Med närheten till Linköping flygplats, endast 92 km bort, är Amazing Apartment In Södra Vi det perfekta valet för dig som vill bo centralt och ha enkelt tillgång till flygplatsen. Boka din vistelse idag och upplev allt som Södra Vi har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är