Search

Apartment in Sollentuna Centrum 1205 i Sollentuna

9 Tellusvagen, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 25 m² storlek
  • Kök
  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme
  • Parkering på plats

Välkommen till Apartment in Sollentuna Centrum 1205! Denna moderna lägenhet är belägen i Sollentuna, en charmig förort till Stockholm. Med endast 10 km till Friends Arena, 15 km till Sergels torg och Stockholms centralstation, har du nära till allt du behöver för en bekväm vistelse.

Boendet

Denna lägenhet erbjuder 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 fullt utrustat kök och 1 badrum. Du kommer att hitta handdukar och sängkläder tillgängliga för din bekvämlighet. Oavsett om du är på en affärsresa eller en semester, kommer du att känna dig som hemma här.

Faciliteter

Apartment in Sollentuna Centrum 1205 har en härlig uteplats där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller koppla av på kvällen. Dessutom erbjuds gratis privat parkering och gratis WiFi för din bekvämlighet.

Området

Utforska området och upptäck sevärdheter som Kungliga Operan och Medeltidsmuseet, som båda ligger inom 15 km från lägenheten. Närmaste flygplats är Stockholm Bromma flygplats, endast 11 km bort.

Boka din vistelse

Varför inte boka Apartment in Sollentuna Centrum 1205 för din nästa resa till Stockholm? Upplev bekvämligheten med att bo i en lägenhet med alla bekvämligheter du behöver. Vi ser fram emot att välkomna dig till detta underbara boende!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är