Search

Stockholm Hotel Apartments Sollentuna i Sollentuna

7 Djupdalsvägen, 192 51 Sollentuna, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Stadsutsikt
  • Gratis WiFi
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Hiss
  • Parkering på plats
  • Rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning

Välkommen till Stockholm Hotel Apartments Sollentuna! Ett perfekt boendealternativ beläget i Sollentuna, bara 13 km från Friends Arena och 17 km från Sergels torg. Här kan du njuta av en bekväm vistelse med alla bekvämligheter du behöver för en trevlig vistelse.

Modern inredning och bekvämligheter

På Stockholm Hotel Apartments Sollentuna kan du förvänta dig modern inredning och bekvämligheter som en uteplats med utsikt över staden, en rymlig sittgrupp och en platt-tv med kabelkanaler. Det fullt utrustade köket har ett kylskåp, en mikrovågsugn, en spishäll och en vattenkokare för din bekvämlighet. Badrummet är privat och har en dusch för att du ska kunna koppla av och fräscha till dig.

Gratis WiFi och privat parkering

Vi erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen så att du kan hålla kontakten med vänner och familj under din vistelse. Dessutom finns privat parkering på plats för din bekvämlighet, så att du inte behöver oroa dig för att hitta en parkeringsplats.

Nära till stadens sevärdheter

Stockholms centralstation ligger bara 18 km från boendet och Kungliga Operan nås på samma avstånd. Närmaste flygplats är Stockholm Bromma flygplats, som ligger endast 14 km från Stockholm Hotel Apartments Sollentuna. Du har alltså enkel tillgång till stadens sevärdheter och bekväma transportmöjligheter.

En inbjudande plats att bo

Vi hälsar dig välkommen att bo hos oss på Stockholm Hotel Apartments Sollentuna och njuta av allt som boendet har att erbjuda. Med moderna bekvämligheter, en perfekt beliggenhet och en inbjudande atmosfär, är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Boka din vistelse idag och upptäck allt som Sollentuna har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är