Search

Lägenhet centrala Sollerön i Sollerön

38 Soldvägen, 792 90 Sollerön, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 110 m² storlek
  • Kök
  • Utsikt
  • Husdjur är välkomna
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Välkommen till Lägenhet centrala Sollerön – din perfekta plats att bo på under din vistelse i Sollerön! Denna underbara lägenhet erbjuder gratis WiFi och en fantastisk utsikt över trädgården. Beläget endast 7,4 km från Tomteland, kan du njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen.

Modern kök med alla bekvämligheter

Lägenheten har ett modernt kök där du kan tillaga dina egna måltider under din vistelse. Med alla bekvämligheter du behöver, inklusive kylskåp, spis, ugn och mikrovågsugn, kan du njuta av hemlagad mat precis som hemma.

Nära till kulturella sevärdheter

Om du är intresserad av kultur och historia, ligger Vasaloppsmuseet endast 15 km bort från Lägenhet centrala Sollerön. För konstälskare är Zornmuseet också i närheten, bara 16 km från boendet. Utforska dessa fascinerande platser och upplev den rika kulturen i området.

Praktiskt läge nära flygplatsen

Med endast 9 km till närmaste flygplats, Mora flygplats, är Lägenhet centrala Sollerön bekvämt beläget för resenärer som anländer med flyg. Du kan enkelt ta dig till och från boendet utan krångel.

Slappna av på terrassen

Efter en lång dag med sightseeing och utforskande kan du koppla av på terrassen och njuta av den friska luften. Drick en kopp kaffe eller ett glas vin medan du tar in den vackra omgivningen.

Bekväm och gratis privat parkering

Med gratis privat parkering behöver du inte oroa dig för var du ska parkera din bil under din vistelse. Det är bekvämt och säkert, så att du kan fokusera på att njuta av din tid i Sollerön.

Boka din vistelse idag

Vad väntar du på? Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet och utforska allt som Sollerön har att erbjuda. Boka din vistelse på Lägenhet centrala Sollerön idag och skapa minnen för livet!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är