Search

Ava645 Mira i Söråker

Ava645 Ava 645, 861 94 Söråker, Sverige

  • Lägenheter
  • Utsikt
  • Trädgård
  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Bastu
  • Eget badrum

Välkommen till Ava645 Mira, din perfekta destination för en avkopplande och bekväm vistelse i närheten av Sundsvalls museum. Vårt boende erbjuder en lugn och fridfull atmosfär med en vacker trädgård, en terrass och en 24-timmarsreception för att säkerställa att din vistelse blir minnesvärd.

Modern och bekväm inredning

Alla våra boendeenheter är smakfullt inredda med moderna bekvämligheter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Njut av en avkopplande stund på balkongen eller uteplatsen med utsikt över trädgården.

Privat strand och aktiviteter

Utforska vår privata strand och njut av avkopplande stunder vid vattnet. För de äventyrliga erbjuder vi möjligheter för fiske och cykling i närheten av boendet för att utforska området på ett aktivt sätt.

Nära till transport

Med Sundsvalls tågstation endast 40 km bort och Sundsvalls Konferenscenter inom samma avstånd, är Ava645 Mira perfekt beläget för både affärs- och fritidsresenärer. Närmaste flygplats, Sundsvall-Timrå flygplats, ligger endast 18 km bort för bekväm resa till och från boendet.

Gratis WiFi och parkering

Vi erbjuder gratis WiFi i alla våra boendeenheter för att hålla dig uppkopplad under din vistelse. Dessutom finns privat parkering tillgänglig utan extra kostnad för din bekvämlighet.

Boka din vistelse idag

Ta chansen att bo på Ava645 Mira och upplev den avkopplande atmosfären och bekvämligheterna som vi har att erbjuda. Oavsett om du är på affärsresa eller semester, är vårt boende den perfekta platsen att bo och utforska Sundsvall och dess omgivningar. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är