Search

Acco Hostel i Stockholm

Ansgariegatan 10, Södermalm, 117 27 Stockholm, Sverige

Välkommen till det prisvärda digitala vandrarhemmet Acco Hostel! Här erbjuder vi gratis WiFi och omges av populära restauranger, kaféer och butiker på trendiga Södermalm. På bara 5 minuters promenad når du tunnelbanestationen Zinkensdamm.

Rum och faciliteter

Alla våra rum är utrustade med en säng och ett skåp, samt tillgång till delade badrum. För din bekvämlighet erbjuder Acco gratis bagageförvaring och en bokningsbar tvättstuga.

Läge och omgivning

Acco Hostel ligger endast 8 minuters tunnelbaneresa från Stockholms centralstation och centrum. I närheten finns sevärdheter som Tantolunden och Gamla stan, vilket gör det till ett perfekt läge för att utforska staden.

Online reception

Detta är ett digitalt vandrarhem, vilket innebär att bemanningen på plats är begränsad. I vår onlinereception finns det alltid någon tillgänglig för att hjälpa dig mellan kl. 07.00 och 23.00 varje dag.

Boka din vistelse hos oss

Vi ser fram emot att välkomna dig till Acco Hostel för en bekväm och prisvärd vistelse i Stockholm. Boka din vistelse idag och upplev allt som detta fantastiska område har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är