Search

Apartment Garbo i Stockholm

55 Stockholmsvägen, Enskede - Årsta - Vantör, 122 62 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 83 m² storlek
  • Kök
  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Parkering på plats

Välkommen till Apartment Garbo, en underbar lägenhet belägen i Stockholm. Med endast 17 minuters promenad från Tele2 Arena och 5,6 km från Stockholmsmässan, erbjuder denna lägenhet en fantastisk utsikt över trädgården. Gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och privat parkering erbjuds på plats för din bekvämlighet.

Boende

Denna vackra lägenhet har 2 mysiga sovrum, en platt-tv för avkoppling och ett fullt utrustat kök där du kan laga dina favoriträtter under din vistelse.

Området

Apartment Garbo ligger endast 1,9 km från Globen, en ikonisk arena som håller många olika evenemang året runt. Om du gillar att ta promenader och njuta av vacker natur, ligger Monteliusvägen bara 5,6 km bort och erbjuder en fantastisk vy över Stockholm.

Flygplats

Närmaste flygplats till Apartment Garbo är Stockholm Bromma flygplats, som ligger endast 15 km bort. Det är bekvämt och enkelt att ta sig till och från flygplatsen för din resa.

Avslutande ord

Vi hälsar dig varmt välkommen att bo i Apartment Garbo och utforska den vackra staden Stockholm. Oavsett om du är här för arbete eller nöje, kommer denna lägenhet att vara en perfekt bas för din vistelse. Boka redan idag och upplev allt som denna fantastiska plats har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är